Refurbished

Wat is een refurbished iPhone?

Wat is een refurbished iPhone? dat is de vraag die wij minimaal 20 keer per dag krijgen. De afgelopen jaren kun je naast een nieuwe Apple iPhone ook een tweedehands of refurbished exemplaar kopen. Veel mensen denken dat een refurbished product hetzelfde is als een tweedehands toestel, of dat het een opgelapte iPhone is met een heel leven achter de rug.

Is refurbished goed en betrouwbaar?

Een refurbished iPhone wordt altijd door een reparatie specialist gecontroleerd. Het toestel wordt vakkundig op eventuele defecten en op bijvoorbeeld waterschade gecontroleerd. Let op, de controleprocessen zijn bij elke leverancier anders! AST Telecom vervangt elk  onderdeel wat niet goed presteert voor een onderdeel van de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat elk refurbished apparaat 100% goed functioneert!

Door de refurbished iPhones op meer dan 50 punten te controleren sluit je gebreken uit (gebeurt door een reparatie specialist met verstand van Apple apparaten). Doordat wij alleen de beste toestellen verkopen vind je bij ons alleen 5 sterren iPhones (zo goed als nieuw). Met standaard 2 jaar garantie heb je altijd zekerheid.

Waarom refurbished kopen?

Het is natuurlijk van belang om te weten wat de voordelen en eventuele nadelen zijn bij aanschaf van een refurbished iPhone. Op die manier kan je een weloverwogen keuze maken.

Besparing: refurbished is natuurlijk een interessant alternatief voor een nieuwe iPhone, omdat je in veel gevallen wel 50% bespaart op de aanschaf van een iPhone.
Duurzaam voor het milieu: het kopen van een refurbished iPhone is een stuk beter voor het milieu. De levenscyclus van het toestel wordt namelijk hierdoor verlengd en het scheelt weer een nieuw device. Zo draag je bij aan een betere wereld wat zeker vandaag de dag erg belangrijk is!
Wettelijke bedenktijd: Natuurlijk kan jij je beroepen op de wettelijk bedenktijd, mocht je refurbished iPhone toch niet bevallen dan kan jij je aankoop ongedaan maken. Dit is natuurlijk bij een tweedehands toestel niet van toepassing. Standaard heb je een bedenktijd van 14 dagen!