Levering & Retour

Levering

Online bestellingen die op voorraad zijn én op een werkdag voor 17:30 geplaatst zijn en waarvan de betaling bij ons binnen is, worden dezelfde werkdag verstuurd. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verstuurd.

Bestellingen die op een werkdag na 17:30 of in het weekend zijn geplaatst worden de volgende werkdag verstuurd. Bij elke bestelling heb je 14 dagen retourrecht, deze termijn gaat in vanaf de dag dat de bestelling is ontvangen. Na het verwijderen van de folies / stickers vervalt het retourrecht van je onderdeel. De garantie vervalt hierbij uiteraard niet.

Pakket online volgen

Als het pakket is overgedragen aan de vervoerder ontvang je van ons een e-mail met een track & trace-link. Hiermee kun je eenvoudig online jouw pakket volgen.

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@asttelecom.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Download: Modelformulier voor herroeping